30.09.2008 00:48

Aktuální přehled datových tarifů O2

Přínášíme pro Vás kompletní nabídku datových tarifů - mobilního internetu. Pokud jste si někdy pohlédli časopis na prodejně, zjistíte,že tam nic nenajdete, mimo 3 tarify.  My vám v tom uděláme pořádek.

V první části přinášíme pouze neomezené tarify tj. nikdy nepřijde vyšší účet. V druhé části přinesem tajné tarify O2 tj. tarify,které nikde jen tak nenajdete. Ve 3 části přineseme tarify ostatní tj. i omezené velikosti dat atd. Pokud potřebujete něco zodpovědet, napište pod článek komentář, pokusíme se opravit nebo odpovědět na případnou připomínku.

Zde je přehled rychlosti:

Seřazení: dle ceny

O2 Internet v mobilu

Pouze pro připojení v mobilním telefonu přes libovolné APN (wap,internet). Měsíční limit 150 MB FUP (po vyčerpání klesnutí rychlosti). Podporuje všechny technologie GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA . Je možné i připojit přes počítač, ale díky FUP naprosto nepoužitelné. Více o službe přímo na webu . Cena je 150 Kč měsíčně včetně DPH.  Přehled FUP:

 

O2 Internet v mobiluÚplně stejné vlastnosti a použití u předchozí verze, pouze s limite 500 Mb a za 390 Kč s DPH.. Více na webu přímo zde . FUP se zde uplatňuje týdně.

O2 Internet Mobil 384

Toto je základní O2 datový tarif. Je ve 3 provedení. A to bez závazku (649 bez DPH/měsíc), se závazkem na 12 měsíců za 599 Kč bez DPH, se závazkem na 24 měsíců za 549 Kč bez DPH. Porušení jakéhokoliv závazku je účtován jednorázově za 990 Kč s DPH pokuta. Při skončení závazku se internet ponechává za stejnou cenu již bez závazku. 

Obsahuje pouze technologie GPRS/EDGE/UMTS tj. maximálně do rychlosti 384 kbit/s - toto se týká pouze Brno a Praha a měnšího okolí, v jiných městech průměrná rychlost 40 kbit/s.

Tarif je bez FUP.

O2 Internet Mobil 256
 

Jedná se o nejlevnější tarif pro technologii CDMA (přes 90% populace). Omezen rychlostní na 256 kbit/s s FUP 0,6 GB. K tomuto tarifu je nutné pořídit nový modem pouze za plnou cenu dle aktuálního ceníku modemů CDMA nebo pořídit použitý modem, doporučujeme www.cdma.cz . Funguje na speciálních modemech, není roamingové a není na SIMkarty. Cena tarifu je 474 s DPH měsíčně.

 více o tarifu na internetových stránkách O2 zde

O2 Internet Mobil 512 Plus
 

Jedná se o kombinované připojení dávající dohromady technologii GPRS/EDGE/UMTS a technologii CDMA. Dvě rozdílné technologie. Využít můžete buď s Combo modemem, více v aktuálně nabízených CDMA modemech , nebo můžete mít třeba internet v mobilu zdarma a zároveň využívat CDMA připojení. Technologie nejsou na sobě vzájemně závislé. Můžete používat obě naráz. Rychlost připojení je omezena do 512 kbit/s. Informace na webu operátora.

Cena tohoto tarifu je 832 Kč s DPH.

Zdarma je k připojení také WIfi. Více o Wifi u O2 zde.

O2 Internet Mobil 1024

Jedná se o samostatné CDMA připojení. Prostě klasika, nejpoužívanější připojení v České republice (mobilní). Až do rychlosti 3 Mbit/s, většina území max 1 Mbit/s, v průměru 500-600 kbit/s v případě použití externí antény. Informace na webu operátora.

Cena tohoto tarifu je 832 Kč s DPH.

Zdarma je k připojení také WIfi. Více o Wifi u O2 zde.

 

O2 Internet Mobil 1024 Speed
 

Jedná se o tarif pouze zejména pro technologii HSDPA (Brno a Praha). Nádstavba tarifu O2 Internet 384. Obshuje samozřejmě také GRPS/EDGE/UMTS. Průměrná rychlost kolem 800 kbit/s. Cena je 832 Kč s DPH.

 

O2 Internet Mobil 1024 Plus
 

Jedná se o totéž co O2 Internet 512 Plus,ale je omezen do rychlost 1 Mbit/s (případně do 3 Mbit/s). Jednoduše řečeno, je to kombinace tarifu O2 Internet 1024 a O2 Internet 1024 Plus. Tento tarif je naprosto bez omezení, netýký se P2P síti. Cena je 1034 s DPH.  Opět použití je standardní s Combo modemy. Více v ceníku a aktuální nabídce CDMA modemů.

Informace na webu operátora.

Zdarma je k připojení také WIfi. Více o Wifi u O2 zde.

 

O2 nabízí také tajné tarify pro technologii CDMA. O těchto si napíšem příště.

—————

Zpět


Diskusní téma: Aktuální přehled datových tarifů O2

Datum: 04.10.2013

Vložil: Lula

Titulek: krček

operátor je pěkně blbý :p

Odpovědět

—————

Datum: 17.11.2011

Vložil: Mirek

Titulek: šetřete slovem aktuální

protože google mi to našel aktuální i o tři roky později :-(

Odpovědět

—————